Thursday, October 28, 2010

sesuatu..

jam menunjuk kan tepat pukul 3.18 pagi.
hati ku berdebar debar menunggu ketibaan bsok pagi.
harap2 aku berjaya lakukan nya.
doa2 kan aku selamat pergi & balek dari sini ke sane key.
amin.
nanti klu berjaye aku show kat korg sume eh.
hehe. : p

Friday, October 22, 2010

20/10/2010

mesti korg tertanye tanye an nape ngan tarikh tue.
haha. tapi tarikh tue bkan sesuatu tarikh yg baik utk aku.
ermmmm..
..........................................................................
actly that nyte aku pegi ruma kwan ku dlam keadaan penat dan kehausan.
apabila tiba sahaje di situ aku pn terus duduk di dalam bilik nye.
aku terlihat 3 tin coca-cola dimana 2 dari padanya sudah tercemar.
penutup tin tue pula ade 1 yg bersih dan 2 yg kotor.
lalu aku pn mengambil salah 1 yakni yg paling bersih skali penutup nya lalu terus ku tonggak.
bila masuk nya air itu kedalam mulut ku tetapi tidak ku telan kerana terasa sesuatu.
lalu kwan ku bertanye "kenapa kid??" aku terus berlari ke toilet dan meluah kan nya.
hahaha. air yg aku minum tue rupenye telah tercemar. padahal penutup yg lagi 2 tue abes kotor tetapi salah 1 dari nye tidak tercemar. dan saat itu lah baru aku sedar yg kita seharusnye tidak melihat sesuatu setakat di luar sahaje tetapi di dalam nye itu yg penting.
hahaha. itu lah yg aku belajar pada hari itu.

Saturday, October 16, 2010

when S**T happen to me!

Sumthing quite bad happen to me last night.
i really dont expect that. but syukur alhamdulillah that there was no injuried.
i hope it will never happen again.
:((((

mood : UN-IDENTIFIED


Sunday, October 10, 2010

ma fav'o'route!! :)))


enjoy!

video

BETTER MAN

Send someone to love me
I need to rest in arms
Keep me safe from harm
In pouring rain
Give me endless summer
Lord I fear the cold
Feel I'm getting old
Before my time
As my soul heals the shame
I will grow through this pain
Lord I'm doing all I can
To be a better man
Go easy on my conscience
'Cause it's not my fault
I know I've been taught
To take the blame
Rest assured my angels
Will catch my tears
Walk me out of here
I'm in pain
As my soul heals the shame
I will grow through this pain
Lord I'm doing all I can
To be a better man
Once you've found that lover
You're homeward bound
Love is all around
Love is all around
I know some have fallen
On stony ground
But Love is all around
Send someone to love me
I need to rest in arms
Keep me safe from harm
In pouring rain
Give me endless summer
Lord I fear the cold
Feel I'm getting old
Before my time
As my soul heals the shame
I will grow through this pain
Lord I'm doin' all I can
To be a better man.

Sunday, October 3, 2010

Seharian.

haluuu! dah lame aku x menulis disini. nak bt mcm mane an da aku busy dgn study laa assgmnt laa final project lagi n many more(including open house yee). haha. hurmmmm. nak cite psal ape ek?
oke lah hari nie sepatut nye aku pegi ke kls tpi aku ter-bgn lambat. then member aku msg kate ade klas yg tlah dibatal kan so aku rase x perlulah kot aku pegi ke cllge. n nak tau x ape cause dier aku bgn lambat nie???
nie sume open house pnye psal n dah lame x jumpe geng. tue psal yg tido lambat n bgn lambat tue. haha. semalam aku teman member aku ke rumah seorang dato' nie kat area bukit tunku. so kitorang pn pegi ah. jalan kat situ terbaek (take not yee bile aku ckap terbaek mean mmg terbaek key) heh. ade satu jalan tue member aku panggel dier as ROLLER COASTER. agak bahaye gak ah tpi mmg BEsT oke! 
haha. syang tade gambar nak tunjuk road tue mcm mane ah. tape naen kali aku tangkap then aku show to publi ckey. hee. oke lah laen kali cerite lg eh. prot lapa ah. nak p mkan then bt keje umah. hee.
adious. byee.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...